Sigurni smo da će vas jako obradovati ova informacija. Nakon što smo razradili ovaj projekat u prilici smo da vam najavimo početak rada Škole fudbala “OFK BRDO”.

Kada je riječ o uslovima koje nudimo fudbalskom nadama, razmišljali smo da im ponudimo kvalitetne uslove i licenciranog trenera koji u Prijedoru uživa povjerenje fudbalske javnosti.

Veliko nam je zadovoljstvo što na Vedro polje u Školu fudbala “OFK BRDO” dolazi prof.Dino Sikirić koji je prošle godine radio u premijerligašu iz Prijedora. Riječ je o treneru koji se nakon fudbalske odlučio za trenersku karijeru. Od prošle godine je vlasnik UEFA A licence, a ove godine je nastavio edukaciju na UEFA A elitnom omladinskom kursu. O našem klubu priča biranim riječima, naglašavajući iskorake na rezultatskom ali i infrastrukturnom planu.

DINO SIKIRIĆ- ŠKOLA FUDBALA "OFK BRDO"

Svi zainteresovani (i roditelji i djeca), čak i oni koji treniraju u drugim klubovima (bez ikakvih obaveza),su dobrodošli na zajednički pokazni trening (više zabavnog karaktera) i kratak razgovor sa roditeljima o planiranom sistemu rada.

Škola fudbala počinje sa radom u ponedjeljak, 8. augusta, u 19:00 na stadionu Vedro polje u Hambarinama.

Kontakt osoba: Dino Sikirić, 065740992

Scroll Up
%d bloggers like this: