Dovoljno je reći, Samir Čaušević. Za Omladinski fudbalski klub Brdo, ovaj čovjek je više od donatora i sponzora. On je među onima što koji na najbolji način pokazuju kako se cijeni klub koji život znači. Od prvog dana je tu uz klub iz rodnog kraja.

Trebalo bi nam mnogo vremena i listova A 4 formata da vam ispričamo kolika je bila podrška Samira Čauševića prema Omladinskom fudbalskom klubu Brdo. Ali, ovaj skromni i dobri čovjek nikad nije bio pristalica hvalospjeva i samoisticanja.

Tako je realizovao još jednu, izuzetno vrijednu donaciju sportske opreme. Ovog puta smo ga zamolili da prozbori nekoliko riječi i upozna nas s planovima. Samir Čaušević bi bio najsretniji kada bi klub ima desetak većih donatora ili sponzora kako bi njegov voljeni klub nastavio nizati uspjehe.

Beskrajno smo zahvalni i sretni što u Omladinskom fudbalskom klubu Brdo imamo Samira Čauševića. Nije on samo donator i neko ko često vlastitim novcem “spašava” situaciju. On je više od toga. Veliki čovjek koji bi želio da budemo kao jedan i čuvamo klub koji život znači.

Hvala ti Samire za ogromna djela i ljubav prema Brdu.

VELIKA LJUBAV SAMIRA ČAUŠEVIĆA PREMA VOLJENOM KLUBU

%d bloggers like this: