Omladinski fudbalski klub Brdo ima dobre odnose sa Fudbalskim klubom Dubrave. Naše utakmice u drugoligaškoj konkurenciji su nudile kvalitetne utakmice i dosta golova. Nadamo se da će tako biti i u nedjelju u 17:00 sati u Dubravama. Žuto- plavi su iznenađujuće poraženi u prvom kolu, na domaćem terenu od sastava Sloge iz Srpca, ali ruku na srce da su navalni igrači Brda bili nešto raspoloženiji, sve je moglo biti sasvim drugačije.

NAJAVA UTAKMICE FK DUBRAVE- OFK BRDO

Zato već u Dubravama treba tražiti priliku da se popravi umjetnički dojama i bodovni saldo. Dubrave su bile uspješne na otvaranju sezone. Na “vrućem” terenu u Žeravici, osvojili su bod. Nedjeljni protivnici nisu postigli gol u prvom kolu, ali se iskreno nadamo da nas očekuje zanimljiva fudbalska predstava u kojoj će i strijelci biti na nivou.

Za sve vas širom svijeta osigurali smi LIVE praćenje utakmice, a od fudbalera Brda očekujemo da vam prirede prvo ovosezonsko veselje. U izjavama pred gostovanje u Dubravama, dosta optimizma u redovima kluba koji život znači.

%d bloggers like this: