Pred ekipom Omladinskog fudbalskog kluba Brdo je treće ovosezonsko gostovanje. Na prvi pogled bi se reklo, sigurni bodovi. Međutim, žuto- plavi će biti na velikom iskušenju jer protiv Progresa koji je bez bodova i svega četiri postignuta gola u pet kola, nedostajat će nekoliko bitnih prvotimaca. “Utakmica u Kneževu bit će veoma teška za naš tim. Nemojte da vas vara pozicija na tabeli ekipe Progresa jer je to jedna veoma dobra ekipa koja je već dugi niz godina zajedno na okupu.

Utakmica Progresa i Brda dolazi nam poslije dva poraza, tako da ćemo se potruditi svim silama da popravimo utisak i osvojimo bodove. Na tom putu velika nam je prepreka nedostatak naših kažnjenih igrača Miljevića, Isakovića i Krnete. Naš kapiten Karupović,zbog posla, takođe ne može igrati”, ističe šef stručnog štaba Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Mirza Alkić. Bez obzira na značajne personalne probleme, iz ekipe Brda obećavaju borbenu igru i radost navijačima u zemlji i inozemstvu koji će ovaj susret u subotu u 16 sati moći pratiti LIVE.
“Još jednom ponavljam da ćemo uprkos svim problemima pokušati popraviti utisak i osvojiti bodove kod ekipe Progresa, naglašava Mirza Alkić.

Scroll Up
%d bloggers like this: