Ne stadionu Vedro polje u Hambarinama i ovog vikenda nas očekuju fudbalska uzbuđenja. Pred kadetima i juniorima Omladinskog fudbalskog kluba Brdo je susret sa ekipom Spartaka iz Banja Luke.

Objektivno gledano, biće to prilika da se popravi bodovni saldo, posebno kada je riječ o juniorskoj ekipi. Ekipa, Amira Duratovića ima šest bodova, dva više od nedjeljnog protivnika. Ukoliko se ostvari trijumf, moglo bi se popraviti i stanje na tabeli.

Trener Duratović se nada da će njegovi puleni pružiti maksimum i uspješno okončati jesenji dio prvenstva u Omladinskoj ligi BiH, grupa zapad. Treba istaći da su juniori Brda u nekoliko utakmica pružili veoma zapaženu igru i da je bilo više sportske sreće bodovni saldo bi bio znatno bogatiji. Daleko najbolja ekipa, što pokazuju postignuti rezultati, je Kozara. Uz stopostotni učinak treba naglasiti da juniori ovog kluba u dosadašnjem toku prvenstva nisu primili niti jedan pogodak. Kada je riječ o kadetskom sastavu Brda trebaće mnogo strpljenja jer je više nego očigledno da su se loše snašli u veoma jakoj konkurenciji. U proteklih deset kola zabilježili su deset poraza uz veliki broj primljenih golova. Mladost Brda treba podržati jer je od ogromnog značaja da naš klub ima tri selekcije.

Još jednom se u ime uprave i igrača želimo zahvaliti našim sponzorima i donatorima, jer da nije vas, ove nedjelje ne bi bili u prilici da okupimo našu djecu. Pozivamo vas da u nedjelju od 10 sati pratite dešavanja na stadionu Vedro polje.

…jer Brdo Život znači

Scroll Up