No image

Kada je u pitanju vrijeme Korona virusa, Švedska je svakako država koja plijeni najviše pažnje. Najviše, svakako, zbog svog jedinstvenog načina borbe. Da OFK Brdo takođe može profitirati od “Švedskog puta” pokazuje nam i sljedeći primjer.

Naime, ličnim poznastvima i inicijativom našeg predsjednika UO Naser Bačića, u akciju izgradnje tribine su se uključili i Elvir Blažević sa svojim prijateljem Arneom Wahlstedt, te Lions Club iz Švedskog grada Enköping. Ovaj put sa nevjerovatnom donacijom od 10700 Eur.

Iako dosadašnja praksa nije bila da posebno izdvajamo pojedinačne donacije, jer svaka donacija je itekako važna, ova donacija je svakako zaslužila poseban pomen.

Inače gospodin Blažević je porijeklom iz Ćele a boravi i radi u Švedskoj.

Ovim putem se želimo zahvaliti u lično ime predsjednika kluba. HVALA i u ime Upravnog Odbora, te u ime svih simpatizera, prijatelja, donatora i sponzora kluba, na ovoj jako vrijednoj donaciji, koja će znatno doprjnjeti uspješnom okončanju izgradnje tribine. Napomenimo i to da su gospoda Blažević i Wahlstedt i Lions Enköping najavili i dalju podršku u radu kluba.

Još jednom velika HVALA.

…jer Brdo život znači

Scroll Up
%d bloggers like this: