Poštovani prijatitelji svjedoci ste da Medijski tim Omladinskog fudbalskog kluba Brdo odrađuje značajan posao. Trudimo se da vam maksimalno približimo dešavanja u klubu. Međutim, kada bi nas bilo još pet u timu teško bi stigli ispratiti angažman našeg velikog prijatelja, člana, sponzora, donatora, promotora i čovjeka koji uvijek, baš uvijek ima vremena i novca za Brdo, Edina Cerića.

Edin i Sada

Cera i Sada nam mnogo znače i nema tih riječi koje mogu opisati dobrotu ovih plemenitih insana. Ovog puta smo u prilici da se divimo njima i njihovim prijateljima.

Izdvojili su značajna financijska sredstva za klub koji život znači. Naravno, Edin i Sada su opet, po tko zna koji put našli svoje mjesto na spisku podrške voljenom klubu. Značajno smo proširili broj članova Brda. Cera i Sada su donirali 100 eura. Sven Ludmann je izdvojio 50 eura. 

Sven Ludmann
Sven Ludmann

 Saudin Šerić iz Zenice 50 eura

Saudin Šerić
Saudin Šerić

Tomislav Gudeljević koji živi i radi u Nas Rappenau za Brdo je izdvojio 50 eura kao i Jasmin Hodžić i naš prijatelj klub rodom iz Turske Aydin Yalcin. Nihad Tabak za Brdo je poklonio 50 eura.

Tomislav Gudeljević
Tomislav Gudeljević

Esad Fišić iz Glamoča koji živi i radi u Njemačkoj, također 50 eura, kao i Asmir Begović.

Esad Fišić
Esad Fišić

Dakle, ova priča mnogo govori o bračnom paru Cerić. Pored brojnih obaveza, ne treba zaboraviti da je Cera vlasnik firme u Njemačkoj, nađu vremena da animiraju svoje prijatelje i osiguraju nove članove. Nedavno je na Vedro polje stigla donacija sportske opreme. Pogađate, Cera je bio donator.

Pored toga svega Edin Cerić je poznat kao veliki humanista. Kada dođe u rodni kraj, njegova pomoć dođe i do ljudi koji žive na ivici egzistencije. Kako on tako i Sada pokazuje humanost i dobrotu.

Cera i Jadro
Cera i Jadro

Lijepo vas je imati u blizini i učiti o plemenitosti. Hvala vam poštovani i dobri insani kao i vašim prijateljima koji su nam pružili ogromnu pomoć.

 

Scroll Up