Još 90 minuta i okončan je prvi dio prvenstva na drugoligaškom zapadu. U 15. kolu ekipa Omladinskog fudbalskog kluba Brdo gostuje u nadi da se kući može vratiti neporažena. Šamački Borac je protivnik po mjeri. Ekipa igra po principu toplo- hladno tako da ih treba shvatiti maksimalno ozbiljno i uložiti dosta napora kako bi se nastavio niz od tri pobjede.

NAJAVA UTAKMICE BORAC- OFK BRDO

U posljednji šest susreta Borac je osvojio četiri boda, ali je na domaćem terenu ove sezone, pobjeđivao ekipe kao što su Crni vrh, Gorica i Sloga iz Srpca. U sastavu Brda koji će sutra biti bez kapitena Karupovića, vlada optimizam i to s razlogom jer su žuto-plavi su u seriji osvajanja bodova. Susret se igra s početkom u 13.00 sati i medijski tim će uraditi sve što bude mogao kako bi i ovu utakmicu pratili LIVE.

Telefon izuzetnog kvaliteta s kojim smo snimali utakmice u protekle dvije sezone izgubio je određene funkcije tako da ga nismo u mogućnosti koristiti za utakmice koje radimo uživo. Ali, naći ćemo rješenje kako bi bili s nama i pratili utakmicu posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva na drugoligaškom zapadu.

Scroll Up