Bili smo veliki optimisti pred današnji susret na Vedrom polju. Međutim, optimizam i favoriti,  to ništa ne znači ako se 90 minuta ne ulože maksimalni napori.

Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Brdo danas nisu bili na nivou. Potpuno su razočarali i ako postoji poraz koji može biti u pravo vrijeme, onda je to današnji.

Jedini gol na utakmici postigao je Knežević u 74 minutu. Imali smo utisak da su gosti više željeli pobjedu, tako da su zasluženo slavili.

OFK BRDO- ČELINAC 0-1

Jedna od glavnih uzdanica Čelinca Jovan Dubravac bio je vrlo zadovoljan nakon današnje pobjede na teškom gostovanju kod ekipe Brdo Hambarine.

” Teška, zahtjevna utakmica, Brdo je izuzetna i zahtjevna ekipa, teren je bio težak za igru, tvrd i neravan. Mi smo orjetisali se na branjenje svog gola, i dobrom igrom u odbrani , čekali smo svoju priliku iz kontranapada i prekida.Znali smo iskoristiti jednu grešku obrane Brda i zasluženo osvojili sva tri boda.Čestitam saigračima, na veoma dobroj igri i na rezultatu. Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim ekipi Brda na fer i korektnoj utakmici i želim im sreću u nastavku takmičenja .


Druga liga RS, zapad 16.kolo

06-03-2022, 14:00
Stadion: Vedro polje, Hambarine
Gledaoca : 70

OFK Brdo – FK Čelinac 0-1
0-1 Knežević 74′

Žuti kartoni: Harambašić, Sadžak

Sastav:
1. Vidović
2. Mršić
3. Harambašić
4. Karupović (k)
6. Miljević
7. Isaković
9. Pekija
10. Sarhatlić
14. Krneta
19. Sadžak

Klupa:
25. Babić
8. Miodragović
13. Savić
15. Vojniković
16. Behlić
17. Kadirić
18. D. Dedić

%d bloggers like this: