Još uvijek smo pod utiscima nakon nedjeljnog susreta u Bosanskom Brodu, kako zbog pozitvnog rezultata tako i sjajnog gostoprimstva.

Zanimljiv detalj bilježimo pred sami početak susreta. Šef stručnog štaba Poleta je prišao našem treneru Mirzi Alkiću i između ostalo rekao da prati sva dešavanja u našem klubu i da radimo odličan posao na promociji kluba. Naravno da je nama iz medijskog tima to velika satisfakcija za uloženi trud, ali presretan je i predsjednik kluba Nasera Bačić.

Predsjednik OFK Brdo, Naser Bačić

Podsjećamo na njegov doprinos prilikom izgradnje tribina i podršku njegovih i naših prijatelja, posebno Elvira i Arnea. Kada je riječ o članarini, predsjednik kluba je među onima što su izdvojili 100 eura. Nasko je redovan i na treninzima, utakmicama Brda i sva važnija pitanja rješava u saradnji s članovima uprave kluba. Međutm, posebno raduje što je organizacija kluba podignuta na viši nivo.

“Nećemo trošiti klupski novac kako se kome ćefne. Podsjećam da smo za godišnjicu kluba, nas nekoliko, iz vlastitih džepova platili troškove. Tako je i za neke druge troškove koji idu preko prijatelja kluba. Imamo veoma pozitivnu klimu u klubu jer su ljudi vidjeli da želimo transparentno raditi i razvijati naš klub. Želim se zahvaliti našim ljudima koji su to prepoznali i pružaju nam hvale vrijednu podršku, iz svih krajeva Evrope, SAD, Kanade,…zaključuje predsjednik OFK Brdo, Naser Bačić

Budite i vi dio kluba!.

Učlanite se !

https://www.ofkbrdo.com/…/clanska-karta-za-buducnost-brda/

Scroll Up