Omladinski fudbalski klub Brdo ima dugogodišnju saradnju sa firmom “MM IZGRADNJA”. Moramo, više nego zadovoljni konstatovati, da je to saradnja koja nam je veoma važna. Vlasnik ove građevinske firme je tihi, skromni i dobroćudni Mujo Mehmedagić.

Ne postoje riječi koje mogu izkazati našu zahvalnost za sve što je uradio i što radi za klub koji život znači. Po tko zna koji put, Mujo Mehmedagić je bio insan za primjer.

Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Brdo će ponosno nositi nove dresove na kojima će se nalaziti reklama pomenute firme . Naš ponosni sponzor koji pokazuje dobrotu i na gradilištima jer je radio brojne humanitarne objekte jako je odmjeren u svojim izjavama.

“Vidim da fino radite i da se trudite da ovaj klub napreduje. Imam mnogo prijatelja na Mataruškom Brdu gdje je moja firma izgradila brojne objekte i poštujem te ljude. Drago mi je da i oni poštuju mene.

Hvala Bogu kada mogu biti od pomoći Omladinskom fudbalskom klubu Brdo i nadam se da će ta saradnja biti nastavljena i narednih godina”, ističe Mujo Mehmedagić vlasnik građevinskog preduzeća “MM IZGRADNJA”.

Nama iz MARKETINGA kluba koji život znači ne preostaje ništa drugo nego da se u ime kluba zahvalimo našem sponzoru i njegovoj firmi i da pozovemo i druge da idu Mujinim putem.

Za sve vas koji iskažete namjeru da budete naš sponsor ili donator, kontaktirajte nas na adresu marketing@ofkbrdo.com  

Scroll Up