U nezaboravnom danu za bosanskohercegovački klupski fudbal, na stadionu Vedro polje ispisali smo jednu od najljepših stranica u historiji Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Mnogi su smatrali da Velež u Atini može do senzacionalnog prolaza, i da ljudima koji vole BiH podari ogromno zadovoljstvo. Tako se i desilo.

Mi, u Omladinskom fudbalskom klubu Brdo smo bili uvjereni da ćemo našim predobrim prijateljima prirediti noć o kojoj će se pričati. Tako se i desilo. Oko 500 ljudi je bilo kao jedna porodica. Dok su se na bini smijenjivali estradni umjetnici, među našim rajom bila je tako pozitivna atmosfera da je u tom obimu odavno nismo osjetili.

Naše članove, sponzore, donatore, navijače i simpatizere, ispred medijskog tima poselamio je Senudin Safić. Naglasio je da je Brdo na odličnom putu i da treba još mnogo napora kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi. Najsrdačnije se zahvalio na ogromnoj podršci i rekao da je klub zahvaljujući transparentnom radu vratio povjerenje o čemu govore gosti koncerta i brojni članovi.

Predsjednik Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Naser Bačić se zahvalio velikom broju gostiju i obećao da svi mogu biti sigurni da će klub nastaviti uzlaznom putanjom.

Sretni i jako zadovoljni, zahvaljujemo vam se na nezaboravnoj noći. Bili ste fenomenalni. Posebno nas raduje što smo svima dokazali da znamo i možemo. Vaša podrška je velika obaveza. Javi te se, predlažite i budite dio pobjedničkog tima koji razmišlja o budućnosti, nikad ne zaboravljajući one što nisu među nama.

%d bloggers like this: