U ozračju dobro odigrane polusezone na drugoligaškom zapadu, odlično odrađenog koncerta i tradicionalne Žuto plave noći, sastali smo se kako bi planirali i dogovarali se o novim koracima koji će unaprijediti rad Omladinskog fudbalskog kluba Brdo.
Nema nikakve sumnje da je naš veliki adut transparentan rad i domaćinski odnos prema budžetu kluba. Uz neke nove sponzore i veliku podršku koju imamo u HO HUMANO BRDO, naših vjernih članova, sponzora i donatora, sigurni smo da ćemo i dalje biti u mirnoj luci. I proteklu godinu smo završili bez dugovanja, jači za dosta fudbalski nada koji kroz Školu fudbala OFK Brdo kroče put ka seniorskom sastavu. Naravno, susrećemo se i sa brojnim izazovima, ali kada vidite ove prijatelje kluba koji život znači i brojne koji su zbog poslovnih obaveza bili spriječeni prisustvovati ovom proširenom sastanku Upravnog odbora OFK Brdo, jasno vam je da idemo pravim putem.
Uz dosta konstrktivnih prijedloga i preuzetih obaveza oko realizacije, iskreno se nadamo da ćemo sljedeće okupljanje dočekati u još boljem raspoloženju. Hvala vam što podržavate rad Omladinskog fudbalskog kluba Brdo.

Scroll Up