Ovaj klub je naša kuća i zato nam je posebno drago što možemo konstatovati da iz dana u dan bilježimo pomake. Danas vam šaljemo predivne slike iz naše kuće, Vedro polje. Treneri kadeta i juniora, Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Suad Pašić i Amir Duratović uz podršku oružara Ese, pripremili su ručak za naše mlade fudbalere.

Tri, historijska boda juniorske ekipe proteklog vikenda (3-1 protiv Omarske) su nam razgalili duše, ali i ovo su trijumfi. Druženje uz zajednički ručak je poruka nama starijim kako trebamo zbiti redove i zajedničkim snagama raditi za ovu mladost i budućnost našeg Brda. Utisci mladih fudbalera su sjajni i siguran sam da im možemo priuštiti još dosta ovako divnih druženja. Ovog puta se zahvaljujemo Saudu Begović koji je počastio mladost Brda, ručkom i druženjem. Vikend pred nama donosi i nova iskušenja u Omladinskoj ligi BiH.

Pred kadetima i juniorima Brda je gostovanje u Bosanskoj Dubici. Dok naši mladi fudbaleri budu izlazili na teren možemo biti sretni i ponosni. Lako dolazimo do konstatacije da su nam jako bitni ovi mladi ljudi. Prepoznajmo taj značaj i budimo dio porodice koja se zove, OFK BRDO. Svako na svoj način. Mladi Hopovac, Duratović, Ramulić, Kljajić, Muhić, Trepić, Karupović,… zaslužuju našu pažnju.

Scroll Up
%d bloggers like this: