Novogodisnje odmore iskoristila je agilna uprava naseg Ofk Brdo da organizuje Plavo-Zutu noc, Svecani rucak za sponzore i zvanice, ali i da organizuje par sastanaka s nasim mjestanima te da ih informise o promjenama koje su se desile u klubu ,na bolje nadamo se,kao planovima i ciljevima nasih ekipa koje se da i to napomenemo veoma uspjesno takmice u svojim ligama.
Kadeti su prvi a prva ekipa druga u jesenjem dijelu prvenstva.
Dosadasnjeg predsjednika kluba Ismeta Imsirovica je naslijedio nas Naser Bacic – Naki a u upravi su jos Bahrudin Dzamdzic, Esad Medilovic, Amir Celic, Elvedin Horic, Edin Pađan, Anel Hamulic, Mujo Mehmedagic, Amir Duratovic, Ismet Poljak, Benjamin Kadiric i Nihad Dedic.

Uz klub su svakako svi dosadasnji sponzori medzu kojima treba posebno istaci Mirsada i Samira Causevica.
Na jednom od sastanaka je odluceno da se izgradi i dopuni saradnja sa svima koji rade i pomazu na nasim Matarugama pa je dogovorena suradnja sa Humanim Brdom koji je odmah konkretno napravilo podracun na svom kontu za Akciju Klub 100 i vec je ista pokrenuta i prvi donatori su uplatili svoju donaciju te saradnja sa UG PATRIJA Rizvanovici gdje je dogovoreno da mladze kategorije dijece ucestvuju na Avgustovskim danima ovog udruzenja s par revijalnih utakmica.
Ovim putem pozivamo sve one koji mogu na bilo kakav nacin pomoci nase ekipe da se jave upravi naseg kluba da bi se ta saradnja na obostrano zadovoljstvo konkretizovala.

Takodje je donesena odluka da se krene u bolju medijsku prezentaciju,izradom nove klubske stranice, profilima na socijalnim mrezama i svim ostalim dostupnim sredstvima javnog informisanja.
Vec ovo ljeto imamo namjeru pokrenuti par druzenja novih aktivnosti ali o tom potom nemojte biti bas toliko nestrplivi .

Svi oni koji bi zeljeli na bilo kakav nacin pomoci mogu se obratiti, privatnim porukama na javnim profilima, ili bilo kojem clanu uprave. Nas moto je da idemo dalje, ne zaboravimo da je Ofk Brdo uz sve dobre i lose osobine, opstalo i dize se kao Feniks iz pepela. Sve ono sto je dobro ostavicemo a sve sto je lose popravicemo zajedno s vama. Preuzmite inicijativu, prijedloge, kritike, pohvale.Mi smo tu zbog vas i ako pomognemo samim tim smo pomogli sami sebi.

Sa novim sloganom i zvanicnom kampanjom “Jer BRDO zivot znaci”, krecemo u borbu za opstankom na nasim prostorima i odrzavanjem tradicije., jer Matarusko Brdo uvijek je karakterisao lokalpatriotizam i odlicni fudbaleri.
USKORO NOVA STRANICA OFK BRDO.
Sportski pozdrav!
Medijski TIm/Uprava OFK BRDO

Scroll Up