Bodovi, plasman na tabeli, golovi, juniori, kadeti, infrastruktura, sportsko ponašanje,… Gore nabrojano je od izuzetnog značaja za Omladinski fudbalski klub Brdo. Nadamo se da će ovo biti najuspješnija sezona u historiji kluba.

Fudbaleri, stručni štab, uprava kluba, sponzori, donatori, brojni članovi i prijatelji kluba, sve će učiniti da se radujemo i budemo ponosni na klub koji život znači. Međutim, uvijek ćemo voditi računa da Brdo bude sportski kolektiv koji će plijeniti pažnju kada je riječ o poštivanju pravila fudbalske igre i naših sportskih protivnika.

Nedavno je Omladinski fudbalski klub Brdo poražen na domaćem terenu u duelu sa sastavom Čelinca. Teško nam je pao taj poraz jer smo vjerovali da će voljeni klub slaviti pobjedu. Ali, čestitali smo gostima na trijumfu i poželjeli puno sportske sreće u nastavku šampionata.

Ljudi iz Čelinca, okupljeni oko tamošnjeg drugoligaša, poštuju rezultate i organizacione uspjehe Brda. To potvrđuju riječi člana Upravnog odbora Fudbalskog kluba Čelinac, Gorana Trivića.

Goran Trivić i Mujo Mehmedagić

“Poštujemo vaš klub i sve što činiti na popularizaciji fudbala. Stojimo vam na raspolaganju za bilo koji vid saradnje jer smo prepoznali vaše iskrene namjere. Čestitamo na učinjenom kako na sportskom tako i organizacionom planu”, naglašava Trivić koji biranim riječima govori o našem dugogodišnjem sponzoru i članu uprave, Muji Mehmedagiću.

Zahvaljujemo se na lijepim riječima koje stižu iz Fudbalskog kluba Čelinac. Drago nam je da su naši sportski prijatelji prepoznali iskrene namjere Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Podsjećamo da smo u Čelincu na samom startu sezone imali domaćina koji se potrudio da se ugodno osjećamo.

Scroll Up