Zahvaljujući prijateljima kluba ovih dana smo riješili izuzetno važan infrastrukturni problem na stadionu Vedro polje.

Firma Vodoinstalacije i centralno grijanje, vlasnika Sauda Begovića realizovala je projekat ugradnje pumpi za natapanje stadiona. Ugrađene su dvije pumpe i izvršena je popravka postojećih instalacija za vodu. U ovim radovima značajnu podršku je pružio Anel Hamulić koji je donirao 150 metara trofaznog kabla.

Podsjećamo da je Saud Begović s nama od osnivanja kluba. Njegova dobrota je i danas prisutna u klubu koji život znači. Za realizaciju ovih radova veliko hvala dugujemo i Nedžadu Čelići koji je već godinama među članovima koji izdvajaju 100 eura. On je klubu ustupio pumpe za 500 KM, s tim da treba naglasiti da je njihova tržišna cijena znatno veća.

Predsjednik Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Naser Bačić i uprava kluba, najiskrenije se zahvaljuju Saudu Begoviću, Anelu Hamuliću i Nedžadu Čeliću na realizaciji ovog, izuzetno važnog projekta. Idemo dalje.

Kako bi ovaj projekat u potpunosti okončali neophodno je osigurati i prskalice za travu. Nadamo se da će se javiti neko od prijatelja kluba kako bi i to uradili. Idemo dalje.

 

Scroll Up