Prvu kontrolnu utakmicu u okviru priprema za nastavak drugoligaškog prvenstva, fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Brdo odigrali su sa juniorima Fudbalskog kluba Rudar Prijedor.

Ekipa s Vedrog polja je diktirala tempo utakmice, iako u sastavu nije bilo nekoliko fudbalera od koji se mnogo očekuje u nastavku prvenstva. Golovima Sarhatlića i Pekije, Brdo je došlo do prednosti koju su mladi fudbaleri Rudara stigli u drugom poluvremenu tako da je na kraju bilo 2-2.

U stručnom štabu Brda bili su zadovoljni viđenim, posebno kada je riječ o igračima koji su pojačali redove kluba koji život znači.

“Uspjeli smo u svemu što smo planirali. Pošto je prva utakmica, odlučili smo da svi igrači odigraju po 45 minuta, zbog opterećenja, pošto smo u prvom dijelu priprema. Prvo polivrijeme smo bili dosta kompaktni, u fazi odbrane i napada. U većem djelu smo mi kontrolisali tok utakmice i stvarali više prlika za pogodke. U drugom poluvremenu smo izvršili sve izmjene pa je tempo utakmice dosta pao s naše strene. Uspjeli smo da vidimo sve nove igrače. Svi su bili na očekivanom novu za ovu fazu priprema. Većina od njih će nam biti velika pojačanja, zaključio je trener Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Goran Kecman.

Narednog vikenda pred fudbalerima Brda je još jedna prijateljska utakmica. Podsjećamo da drugoligaško prvenstvo počinje 06. marta. Na startu proljećnog dijela prvenstva, Brdo dočekuje sastav Čelinca.

 

%d bloggers like this: