Nedavno je za novog gradonačelnika Prijedora izabran Dalibor Pavlović.

Njegova prva, zvanična posjeta u mandatu, realizirana je danas. Pavlović je sa saradnicima posjetio OFK Brdo. U veoma prijateljskoj atmosferi i obostrano uvažavanje, on je naglasio da je dosadašnja podrška prijedorske opštine bila veoma simbolična te da Brdo zaslužuje više sredstava iz gradske kase. U ime OFK Brdo, gradonačelniku Pavloviću i njegovim saradnicima zahvalio se predsjednik kluba Naser Bačić.

” proteklom periodu imali smo korektnu saradnju s gradskom upravom. Nadamo se da će u narednom periodu biti još uspješnija. Bivši, a po svemu sudeći i buduću predsjednik Skupštine grada Prijedora, jedan od osnivača OFK Brdo, Mirsad Duratović, je rekao da ovaj sportski kolektiv u narednom periodu može očekivati značajniju pomoć grada, jer to kadeti, juniori i seniori Brda zaslužuju.

Očigledno je da se Omladinski fudbalski klub Brdo, kako postignutim rezultatima, tako i organizacionim uspjesima, nametnuo lokalnoj zajednici i da je važan sportski faktor u gradu na Sani. Nadamo se da će obećanja koja smo danas čuli pratiti i realizacija.

%d bloggers like this: