Moramo priznati da nam jako imponuje što sve veći broj naših sponzora i donatora primjećuje da smo stvorili uslove da naša saradnja bude na obostrano zdovoljstvo. Nema pretjerivanja i informacija koje se friziraju.
Ovih dana kontaktirao nas je Vehid Ferizović rodom iz Zecova. Daleko poznatiji kao Babud, sa suprugom Zizom je u poslu koji radi na vrhunski način.
Možda se pitate na osnovu čega to tvrdimo? Brojne nagrade osvojene u  Njemačkoj ide u prilog ovoj konstataciji. Uvjeriti se da je riječ o vrhunskom mesaru koji već desetljećima prenosi znanje na nove majstore ove struke, možete kupovinom proizvoda koji su nastali u njegovoj režiji.
U okviru firme Sarajevo, proizvodi tradicionalne bosanske specijalitete koji su dostupni klijentima širom Evropske unije. Kaže da jako voli posao koji tako uspješno radi i da je Sarajevo nastalo zbog ogromne ljubavi prema domovini BiH.
„Mi u Sarajevu smo mlad, inovativan tim koji za vas oživljava užitak naše domovine. Kombinujemo decenije zanatskog iskustva sa najsavremenijim proizvodnim tehnologijama, što rezultira našim visokokvalitetnim specijalitetima, zasnovanim na recepturama naših predaka“, naglašava Ferizović.

Ovaj skromni i vrijedni čovjek je prijatelj Omladinskog fudbalskog kluba Brdo što je pokazao u više navrata. Ovog puta je izdvojio 250 eura.
Dakle, kupovinom proizvoda našeg sponzora, Vehida Ferizovića Babuda koji je bio primoran da ljeta 1992.godine napusti rodne Zecove i Čarakovo gdje je živio do 12. godine života, indirektno pomažete i klub koji život znači.
Ferizović najavljuje novi dolazak na Vedro polje i podršku mladim selekcijama Brda. Najsrdačnije se zahvaljujemo, u nadi da će se naša raja širom Evropske unije, uvjeriti u kvalitet suhomesnatih proizvoda našeg sponzora.


Posjetite našeg sponzora i online OVDJE.

Scroll Up