Naš omladinski tim i dalje je nepobjediv u takmicenju Omladinske lige PFS, sezona 2019/20.


U utakmici koja je odigrana na Vedrom Polju, savladana je ekipa Bratstva iz Kozarca. Dva sjajna pogodka majstorija su kapitena OFK Brdo Admira Duratovića.

Klub je danas obradovan poklonom nekadasmjeg igraöa, a danas velikog prijatelja i donatora kluba.Naime, Dino Dedić je zajedno sa svojim prijateljima omladinskom timu OFK Brdouručiodonaciju od 23 para kopački, 10 lopti i dva paragolmanskih rukavica.Uprava kluba kao i igraci, a posebno omladinski tim, koriste prigodu da se zahvale Dini Dedicu kao i svim našim prijateljima koji ne zaboravljaju svoj klub i njegovu mladost –lideri na tabeli sa ostvarenim pobjedama u svim odigranim utakmicama do danas.

Danasnju vrjednu pomoć donirali su Elvis Avdić i prijatelji Emmerich a.d. Rhein, zatim Adnan Ramulić i prijatelji Lysekil – SE, Tajic Handels GesmbH,Dino Dedić,Denis Muslimović, Mensur Medić, Samir Kaltak,Ademir Šahinović, Ajdin Pašić, Zlatan Duratović i Ervin Borovac.

 

OFK Brdo – FK Celinac 2-1

Danas je i seniorska ekipa OFK Brdo ugostila FK Celinac. U prvom dijelu utakmice domaci su poveli rezultatom 2:0. Tek zahvaljujuci sudijskoj nadoknadi gosti su uspjeli da pokvare rezultat na nezadovoljstvo uprave i kluba OFK Brdo.


Doduse, ovom rezultatu su, priznaju nam u klubu doprinijeli i pad koncentracije te nekoliko povreda domacih igraca. Utakmica je odigrana po idalnom jesenjem vremenu uz dobru posjecenost na stadionu Vedro polje.

Ekipa juniora je zadrzala vodece mjesto na tabeli. No i seniori zasluzuju svaku pohvalu cuvajuci visoko drugo mjesto.

Posted 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
%d bloggers like this: