Humanitarni koncert “Mataruško Brdo” bio je od velikog značaja za lokalnu zajednicu. Pored toga što je to bila najbolja zabave ovog ljeta na lijevoj obali rijeke Sane, organizatori su još jednom pokazali koliko im je stalo do rodnog kraja i najmlađe raje koja tu živi i ide u školu ili se bavi fudbalom.

Dječija biblioteka- Humano Brdo je zahvaljujući koncertu dobila 3.000 KM za nabavku školskog pribora. Nama u Omladinskom fudbalskom klubu Brdo je neizmjerno drago što je podrška stigla do Škole fudbala “OFK Brdo”. Dobili smo 3.000 KM za malu,fudbalsku raju što nam mnogo znači.

Moramo naglasiti da ovo nije prvi put da nam Damir Habibović  i raja koja organizauje humanitarni koncert, iziđe u susret i pruži veoma važnu financijsku pomoć.

Odličnu saradnju imamo i preko Humanitarne organizacije Humano Brdo. Damiru Habiboviću i njegovim prijateljima smo jako zahvalni na svemu što rade za klub koji život znači. Zato vam širom svijeta želimo poručiti, ako pružate vašu podršku Humanom Brdu ili dođete na tradicionalni humanitarni koncert Mataruško Brdo, znajte da će vaša pomoć stići do najmlađe raje u rodnom kraju.

Scroll Up