Među ljudima kod kojih nema kalkulacija kada je riječ o ljubavi prema rodnom kraju je i Almir Muhić. Raja ga zove Ćani. Gdje se čine dobra djela tamo je i ovaj dobri insan. Iako je na na drugoj strani svijeta, daleko od Mataruškog Brda, čini nam se kao da svakog dana prolazi sokacima rodnog kraja. Takav dojam imamo jer se Ćani takmiči u dobrim djelima.

Jako smo mu zahvalni što pruža izdašnu podršku klubu koji život znači. U protekloj godini donirao je 1.100 eura, a za članarinu je izdvojio 200 eura. Sretan je i jako zadovoljan kada vidi da Omladinski fudbalski klub Brdo napreduje i bilježi nove organizacione i rezultatski uspjehe.

Iz Sidneya nam stiže ova prelijepa fotografija koja govori da Ćani nije posustao ni u ovoj godini. On i njegov sin Edvin su obnovili vjernost klubu koji toliko vole i poštuju.

“Nadam se da ćemo ove godine povećati broj članova, naročito poslije pozitivnih rezultata kluba u svim kategorijama”, ističe Muhić.

Mi se nadamo da ćemo ove godine imati veći broj prijatelja kluba kao što je Almir Muhić. Beskrajno smo zahvalni Almiru Muhić i ljudima koji pružaju podršku Omladinskom fudbalskom klubu Brdo.

Scroll Up