Vaše povjerenje i dalje raste. Kraj protekle i početak ove godine smo dočekali u još boljem raspoloženju jer klub koji život znači ima sve više prijatelja. Podrška i razumijevanje vlasnika firme Lim-profi iz Bišćana, mnogo nam znači.

Lim Profi Prijedor PROMO

Sejfo Šiljković i njegovi uposlenici rade odličan posao za naš rodni kraj. Firma mladog i stručnog kadra posjeduje moderne i specijalizirane CNC mašine za obradu i rezanje limarskog asortimana.

Limeni krovovi ove firme krase krovove brojnih domova. Širok je dijapazon poslova ove firme. Zato nam je veliko zadovoljstvo što smo partneri i što zajedničkim snagama možemo raditi na razvoju naše lokalne zajednice.

Zahvaljujući preduzeću Lim-profi, Omladinski fudbalski klub Brdo je bogatiji za donaciju vrijednu, 500 KM. Pored toga uplaćeno je i 160 eura za reklamu, 50 eura za članarinu, a firma je osigurala 100 eura za tombolu koja je realizirana u sklopu Žuto-plave noći.


Vlasniku firme Lim-profi Sejfi Šiljkoviću i njegovim uposlenicima mnogo poslovne sreće u ovoj i narednim godinama.

Našim privrednicima u zemlji i inostranstvu poziv da budu uz Omladinski fudbalski klub Brdo i podrže kadete, juniore i seniore kluba kao i planirane infrastrukturne projekte. Naravno, posebno smo ponosni što ste prepoznali da je naš voljeni klub mjesto gdje treba ulagati.

%d bloggers like this: