Često ćete čuti kako utakmice u najvećoj mjeri dobijaju ekipe koje ostvare prevlast na sredini terena. Ta konstatacija se odnosi i na igru Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Ako se na sredini odvija sve kako su zamislili u stručnom štabu, rezultat ne izostaje. Naravno, pod uslovima da fudbaleri daju svoj doprinos.

Veoma važna karika u igri kluba koji život znači je Zoran Miodragović. U jako bitnim utakmicama, Trućo je bio na visini zadatka. Došao je protekle zime i ne krije zadovoljstvo odnosima u klubu i ostvarenim rezultatima.

“Što se tiče produženja ugovora, jako sam zadovoljan. Nadam se da je i uprava bila zadovoljna , pa su i oni htjeli da produžimo ugovor.
A, za prošlu sezonu, što se tiče bilo se lako uklopiti sa momcima jer smo u dobrom odnosu kako na terenu tako i van terena. Šteta je što smo igrali ovako malo utakmica jer smo mogli mnogo više pokazati ,ali mislim da ćemo kroz ovu novu sezonu pokazati da je Brdu mjesto u vrhu”.

U Stručnom štabu Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, zadovoljno su igrama koje pružio Miodragović. Trener Brda, Gorana Kecmana ističe fudbalske i karakterne osobine “školovanog” fudbalera koji je nastupao i za prijedorski Rudar.

“Prošao je kompletnu omladinsku skolu FK. Rudar Prijedor gdje je nastupao i za seniorsku selekciju, par godina. Bio je član još dosta klubova na području Prijedora. U naš klub dolazi u zimskom prelaznom roku sa idejom da pojača konkurenciju u veznoj liniji. U kratkom vremenu se nametnuo kao jedan od naših glavnih igrača. Svojim karakterom i odnosom prema svim ljudima u klubu je postao nezamjenjiv u strartni 11”.

Pripremne utakmice su pokazale da je Trqućo u formi i da možemo računati na nove pobjede u drugoligaškom društvu. Nadamo se da će to biti pobjede za gornji dio tabele.

Scroll Up