Ovog vikenda očekuju nas susreti 19. kola druge fudbalske lige grupa zapad. Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Brdo priliku za popravni nakon loše igre i poraza od sastava Sloge iz Trna, traže na nezgodnom gostovanju u Žeravici. Ova sedmica u klubu koji život znači je protekla uz maksimalnu mobilnost uprave Brda koja od ekipe traži maksimalan angažman.

Sigurni smo da igrači našeg kluba imaju kvalitet za bolju igru i rezultate. U snagu i znanje svojih pulena, uvjeren je i Šef stručnog štaba Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Mirza Alkić koji u Žeravici očekuje dobru fudbalski predstavu.

“Utakmica sa Jedinstvom iz Žeravice u okviru 19. kola, dolazi nam poslije teškog i neočekivanog poraza kod kuće od Sloge iz Trna. Poznavajući svoje igrače, teško možemo dvije blijede partije pruziti zaredom, te mi to daje nadu da će utakmica u Žeravici biti u mnogome drugačija od prošle. Gostujemo jednoj dobroj ekipi, sa iskusnim trenerom i nekolicinom kvalitetnih i iskusnih fudbalera u nadi da ćemo odigrati dobru i korektnu utakmicu”, ističe Alkić.

Jedinstvo iz Žeravice je među najefikasnijim ekipama drugoligaškog zapada tako da će se sasvim sigurno u veoma ofanzivnoj formaciji suprotstaviti sastavu Brda. Za naše navijače, članove, sponzore i donatore širom svijeta, osigurali smo smo LIVE prenos utakmice iz Žeravice. Budite uz voljeni klub u subotu od 15 sati.

Scroll Up