Napokon je došlo vrijeme da se lopta zakotrlja i drugoligaškim terenima. Podsjećamo da je prvi dio prvenstva okončan 05.11. prošle godine.

Ponosni i sretni što je u drugoligaškom društvu i klub koji život znači, s nestrpljenjem očekujemo subotu i susret 15. kola u Bosanskom Brodu. Sigurno nas ne bi ozbiljno shvatili kada bi rekli da nam rezultat nije važan, ali nam je zadovoljstvo što putujemo na megdan ekipi koja je sjajan domaćin. Polet je u veoma teškoj situaciji i „fenjeraš“ je na zapadu, tako da će u duelu sa ekipom Brda tražiti šansu da pobjedom otvore proljeće. Uvjerili smo se bezbroj puta da se do rezultata može doći uz maksimalno zalaganje i dobro natopljen dres kluba koji život znači.

Sigurni smo da će žuto-plavi biti na nivou i dopadljivom i požrtvovanom igrom doći do pozitivnog rezultata.

Optimizam je prisutan i zbog činjenice da je Omladinski fudbalski klub Brdo jači za nekoliko provjerenih igrača. Karupović, Sarhatlić i Harambašić bitno mijenjaju stvar u korist Brda. Tu je i mladi Krivdić. Nadamo se da će tako biti i protiv Poleta. Naravno, mnogo očekujemo i od Vujatovića koji je proširio kućnu listu.

NAJAVA UTAKMICE FK POLET- OFK BRDO

Uz iskrene čestitke, nadamo se da ćemo u živom prijenosu u subotu od 14 sati, biti u prilici da se radujemo uspješnom nastavku sezone.   

%d bloggers like this: