Protekle zime pridružio se Omladinskom fudbalskom klubu Brdo. Iza njega su bile odlične utakmice u redovima Fudbalskog kluba Berek. Naporno je radio na pripremama i ubrzo pokazao da će biti pojačanje. Kako je prvenstveno odmicalo bio je sve bolji. Brzina i ogromna borbenost su došli do izražaja tako da je postao veoma važan za igru kluba koji život znači.

Edin Isaković će i ove sezone u žuto plavom dresu jurišati prema protivničkim golmanima.

“Novi sam igrač u klubu. Međutim, vrlo brzo sam se prilagodio.
Atmosfera u klubu je sjajna , vrlo dobro se razumijemo, pa je produžetak mog ugovora bio samo prirodan proces”. Isaković je zadovoljan učinjenim i očekuje da se može još više.”Rezultati koje smo do sad postigli su veoma dobri, ali nećemo stati na tome jer uvijek može biti i bolje.
Kao klub smo vrlo ambiciozni slijedi nas fenomenalan uspijeh .
U ovom momentu se nadamo da ćemo biti na samom vrhu tabele, jer imamo ogromno povjerenje u naše sposobnosti i kvalitet igrača.
U prvom kolu igramo sa Čelincom i nadamo se da ćemo biti uspješni.
U sezoni koja slijedi rezultati mogu samo da budu još bolji jer moral i samopouzdanje nam je na visokom nivou”.

Isaković uživa veliko povjerenje u stručnom štabu Omladinskog fudbalskog kluba Brdo.
Trener Goran Kecman vjeruje da ovu sezonu može obilježiti zapaženim nastaupima.

“Priključuje se Brdu na zimu sezona 2020 -21. U kratkom periodu se vidjelo da će nam biti od velike pomoći. U ovoj sezoni očekujemo da će biti jedan od naših, glavnih igrača”. Pun samopouzdanja Isaković ulazi u novu sezonu. Nadamo se da će dokazati da može još bolje.

%d bloggers like this: