Jako nam je stalo do fudbalske budućnosti Denisa Trepića. Jedinstveni smo u ocjenama da može mnogo, ali i da mora mnogo raditi. Kroz nastupe u juniorima i seniorima Omladinskog fudbalskog kluba Brdo pokazao je da na njega treba najozbiljnije računati. Njegov napredak je očigledan i vjerujemo da ova sezona može biti od ogromnog značaja.

” Nisam se dvoumio oko produženja ugovora jer je atmosfera u ekipi baš extra. Prošlu sezonu smo dokazali da smo prava ekipa za ovu ligu što se vidjelo posebno u zadnjim utakmicama. Ove sezone planiramo se pokazati još bolje. Čeka nas težak posao jer se liga proširila,ali mi se nadamo da ćemo nas cilj ostvariti i biti pri vrhu tabele “.

Dakle, mladi Trepić je optimista, ali i poziva na oprez jer je sasvim sigurno da će mnogi biti oprezniji u djelima s klubom koji život znači.

Trener Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Goran Kecman očekuje da će Denis Trepić na najbolji način iskoristiti povjerenje stručnog štaba Brda.

” Junior našeg tima koji posjeduje veliki talenat i potencijal. Priključen je ove sezone u prvi tim i već je odigao par prijateljskih utakmica i pokazao da možemo računati na njega ozbiljno ove zezone “.

Početak sezone je na pragu i očekivati je da će biti obilježena zapaženim nastaupima mladog Trepića.

%d bloggers like this: