Treba biti ponosan na klub koji život znači. Svima vama koji ste na bilo koji način doprinijeli da Omladinski fudbalski klub Brdo postoji, jako smo zahvalni. Sigurni smo da nas dobro razumijete kada kažemo da je velika pobjeda postojanje kluba.

Zato smo jako ponosni što radimo u klubu koji je u trećem rangu takmičenja na nivo BiH. I daleko veće lokalne zajednice mogu nam pozavidjeti jer Brdo kreće u drugu drugoligaški sezonu.

Mnogo je izazova i biće potrebno mnogo rada kako na treninzima i utakmicama, tako i izvan terena. Ma koliko članova bilo u upravi, skupštini i drugim organima kluba, trebamo biti jedno biće.

Hvala Bogu, dobro nam ide. Klub je stabilan i imamo tendenciju razvoja. Seniori, juniori i pioniri imaju mnogo obaveza i pred nama je da im osiguramo uslove za takmičenje.

Razloga za optimizam imamo dovoljno i vjerujemo u momke Mirze Alkića. Pred nama je nedjeljni ogled i prva ovosezonska utakmica u Čelincu i veoma težak protivnik. Brdo je bez kapitena Karupovića zbog žutih kartona, a izostat će još nekoliko fudbalera. Međutim, bez obzira na sastav, svi igrači moraju dati maksimum jer to zaslužuje klub koji život znači.

Fudbalerima i stručnom štabu mnogo uspjeha i dosta bodova. Znajte da je iza vas veliki broj navijača, članova, sponzora, donatora i da mnogi najavljuju da će nam se pridruži.

%d bloggers like this: