U redovima Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, optimizam pred sutrašnju utakmicu sa ekipom Ukrine iz Čečave. Položaj na tabeli i forma ekipe daju za pravo pulenima Mirze Alkića i Gorana Kecmana da budu optimisti. Na Vedro polje dolazi ekipa koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojila svega 12 bodova.

Činjenica je da je Ukrina bolja ekipa nego što to govori položaj na tabeli, tako da se uz maksimalno zalaganje mora odigrati ovaj susret koji uz LIVE prenos na Vedrom polju počinje u 16,30 sati. Šef stručnog štaba Omladinskog fudbalskog kluba Brdo Mirza Alkić naglašava da očekuje pobjedu i ističe da se ekipu Ukrinu ne smije podcijeniti. On napominje i nezaboravno gostoprimstvo ovog kluba koje smo imali u jesenjem dijelu prvenstva.

POŠTUJEMO UKRINU KAO KLUB I NJIHOVO NEZABORAVNO GOSTOPRIMSTVO

Upravni odbor Omladinskog fudbalskog kluba Brdo je donio odluku da se pripremi zajednička večera za fudbalere Brda i Ukrine. Sve troškove oko pripreme ove večere preuzeli su članovi upravnog odbora Brda i tako još jednom pokazali kako se čuva klupska kasa.

Fudbaleri Brda Nemanja Miljević i Emir Kadirić poštuju ekipu iz Čečave, ali obećavaju da će se nakon nedjeljnog susreta popraviti bodovni saldo Brda i upisati 12 prvenstvena pobjeda.

%d bloggers like this: