Fudbaleri, stručni štab, medijski tim, navijači,… su žila kucavica Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Kvalitetna selekcija igrača uz medijsku promociju koju na ovom nivou nemaju ni mnogo veće ekipe, napravili su respektabilan kolektiv koji ima svoje simpatizere širom svijeta. Ali, bez ljudi koji su spremni pružiti veliku pomoć klubu koji život znači, teško bi ostvarili uspjehe o kojima se priča u Prijedoru i šire.

Suradnja koju smo ostvarili sa preduzećem „EDNA METALWORKING“ je nešto posebno jer dolazi iz respektabilne sredine u kojoj se prerada i mašinska obrada metala radi za najprobirljivije tržište. U toj priznatoj firmi nekoliko naših fudbalera je zaposleno tako da to najbolje pokazuje zbog čega izuzetno cijenimo vlasnika, menadžment i cijelinu koja se zove „EDNA METALWORKING“.

Dakle, pored direktne finansijske podrške Omladinskom fudnalskom klubu Brdo imamo i saradnju kroz zapošljavanje fudbalera. Zašto EDNA i OFK BRDO tako uspješno sarađuju? Naši planovi su razvojni i to je momenat koji ovoj saradnji daje nešto posebno. Dok u ovoj firmi raste proizvodnja, proizvodni kapaciteti, kvalitet proizvoda, kvalifikovana radna snaga,… Omladinski fudbalski kluba Brdo raste na organizacionom i rezultatskom planu. Dakle, to su poveznice našeg sponzora i kluba, tako da nam je beskrajno drago što imamo veoma respektabilnog partnera.

Edna

Sigurni smo da će uspjesi Omladinskog fudbalskog kluba Brdo u tek okončanoj sezoni kada smo osvojili šesto mjesto u prvenstvu i Kup Grada Prijedora, još više učvrstiti našu saradnju. Naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Scroll Up