Humanitarni kocert Hambarine je još jednom opravdao naša očekivanja. Odlična posjeta i kvalitetna organizacija ,pratili su druženje raje na igralištu osnovne škole. Zaista je širok dijapazon podrške lokalnoj zajednici kada je riječ o ovom događaju.
Omladinski fudbalski klub Brdo, već godinama, nakon ovog kocerta popravi svoj budžet. Organizatori Humanitarnog kocerta Hambarine, Damir Habibović, Amir Nasić i Amir Duratović, još jednom su odlučili da podrže klub iz rodnog kraja.
Tako je za klub koji život znači izdvojeno 1.500 KM. Najiskrenije se zahvaljujuemo na veoma vrijednoj donaciji u sezoni koja je na samom pragu.

Međutim, to nije bio kraja pružanja podrške našem klubu, zahvaljujući ovom događaju. Menadžer estradnih umjetnika koji su sudjelovali na ovom kocert, Hilmo Peljto donirao je 250 KM za Omladinski fudbalski klub Brdo.
„Još jednom smo prijatno iznenađeni vašom podrškom i dugujemo vam riječi zahvalnosti za sve što ste u proteklom periodu uradili za drugoligaša sa Vedrog polja“, rekao je predsjednik OFK Brdo, Naser Bačić.

Scroll Up