Iako je zvaničan start nove sezone 2. Lige FSRS – Grupa Zapad i više nego neizvjestan (predviđa se 8 August), s obzirom na trenutni razvoj stanja sa Korona virusom, naši fudbaleri su počeli sa pripremama za predstojeću sezonu kao novajlije u 3 rangu takmičenja u Bosni i Hercegovini.

Dvadeset i pet igrača odazvalo se treneru Alkiću, a u narednih nekoliko dana priključit će se jos nekolicina igrača koji će proći pripreme i tražiti svoje mjesto u timu. Većina igrača, koji su igrali prošle sezone u Regionalnoj ligi, je ostalo u timu, a u klub su već došla i tri nova pojačanja koja ćemo vam u narednim danima predstaviti. Plan priprema je, da se rade treninzi četiri dana u sedmici uz kontrolne utakmice koje će se igrati Nedjeljom. Igrači na koje će klub zasigurno moći računati i u idućoj sezoni su:

Zejnić Adnan, Zmijanjac Jovan, Stegić Željko, Mešić Armin, Miličević Nemanja, Kecman Goran, Vojniković Anes, Duratović Admir, Vidović Jadranko, Behlić Ajdin, Karupović Vahid, Trepić Denis, Mijić Dejan, Meseldžija Petar, Vlačina Boris, Harambašić Haris, Vujatović Nemanja, Šakić Ivan, Dedić Dino, Miljević Nemanja, Radaković Stefan, Hodžić Benjamin, Pađan Ajdin, Stojić Stefan i Kadirić Asim.

U prilogu pogledajte i nekoliko slika sa prvog treninga.

Pripreme_2

Image 1 of 10

Scroll Up