Da, bilo je to putovanje za pamćenje. Kada je riječ o Gračanici i Doboj Istoku, tu imamo prijatelje za sva vremena. Bili smo okruženi pažnjom na svakom koraku i sigurni smo da bi naše fudbalske nade već sutra sve ponovili.

FERIK DIZDAREVIĆ- NK BRATSTVO GRAČANICA

Imali smo podršku Grada Gračanice na čemu smo beskrajno zahvalni. Gradska dvorana je izišla u susret kao i drugi koji su nam bili na dohvat ruke. Naša zahvalnost pripada i NK Bratstvo. MNK Kaskada je također bila u službi razvoja fudbala kroz prijateljstvo.
Ljudi koji brinu o Stadionu Tušanj u Tuzli, omogućili su nam da posjetimo ovaj sportski kompleks. Bilo je to sjajno iskustvo za naše predpionire.

MIRZA ALKIĆ- KOORDINATOR ŠKOLE FUDBALA BRDO

Svima vama, uključujući Udruženje građana Patrija, HO Humano Brdo, medijski tim našeg kluba, ide zahvalnost velika kao Mataruško Brdo. Odigrali smo četiri utakmice, ali i onu najvažniju, utakmicu prijateljstva u kojoj su svi bili pobjednici.

MAHIR CERIĆ OFK BRDO

Hvala našim domaćinima i ako Bog da, vidimo se na Vedrom polju. Pažnja sportskih kolektiva uglavnom je usmjerena na seniorske selekcije. Omladinski fudbalski klub Brdo treba i želi, više ulagati u omladinski pogon. Razlog je veoma jednostavan. To je naša budućnost.

KENAN ČELIĆ- OFK BRDO
AHMED ALKIĆ - OFK BRDO
Scroll Up