Zdravstvena ustanova Specijalistički centar “Dr. Predojević” novi je partner Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Reklama ove zdravstvene ustanove uskoro će se naći na stadionu Vedro polju, ali je najvažnije da su pacijenti prepoznali njihov značaj za podizanje nivoa zdravstvene zaštite u gradu na Sani.

Posebno treba naglasiti da Zdravstvena ustanova Specijalistički centar Dr. Predojević ” pored pružanja izuzetno kvalitetnih zdravstvenih usluga, pokazuje i društvenu odgovornost.

Doktor subspecijalista gastroenterologije Goran Predojević ističe da su njegove kolege u specijalističkom centru stručnjaci koji mogu odgovoriti svim izazovima u različitim oblastima medicine od gastroenterologije do pedijatrije i kardiologije.
Pored domaćih tu su i doktori iz drugih zemalja. Dakle, pruža vam se širok spektar usluga u ovoj zdravstenoj ustanovi.

Kada je riječ o saradnji sa Omladinskim fudbalskim klubom Brdo, ZU Specijalistički centar “Dr. Predojević” će pored ugovora o reklamiranju na našem stadionu, pružati i zdravstvene usluge našim fudbalerima. Iskreno se nadamo da smo na početku saradnje koja će dugo trajati na obostrano zadovoljstvo.

ZU Specijalistički centar “Dr Predojević” se nalazi u Radničkoj ulici u Prijedoru ( preko puta teniskih terena ).

Scroll Up