Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da vas obavijestimo da je Omladinski fudbalski klub Brdo dobio još jednog značajnog prijatelja. U naredne tri godine, iskreno se nadamo i duže, naš sponsor će biti kompanija koja se zalaže za održivu budućnost. Qvantum Energi je kompanija koja se bavi prodajom materijala za vodoinstalacije, grijanje,toplotnih pumpi i ventilaciju. Pored izuzetnog kvaliteta odlikuju ih i jako prihvatljive cijene. Poseban značaj se pruža klijentima koji su brzo prepoznali visok kvalitet i usluge potpuno prilagođene probirljivom tržištu.

Kao jedan od vodećih dobavljača u Bosni i Hercegovini, uz istrajavanje u ponudi najboljih materijala za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju i povoljne cijene. Tržište se osvaja i klima uređajima, a ovog ljeta ih je preko 600 prodano širom BiH. Dodatnu sigurnost kupcima ulijeva i podatak da kompanija Qvantum Energi može pomoći kupcima u stupanju u kontakt sa svojim lokalnim partnerima na prostoru cijele BIH za instalaciju Qvantum proizvoda. Iako se sve čini da se kupcu iziđe u susret, kvalitet je ostao primarni zadatak kompanije.

Qvantum Energi je kompanija sadašnjosti ali i budućnosti jer se tržište osvaja kroz energetski učinkovitu i održivu opremu. U ponudi je širok izbor materijala za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama, kao i tim stručnjaka koji će vas savjetovati i pomoći u odabiru najboljih rješenja.
Uz proizvode poznatih svjetskih brendova i stručnjake iz oblasti vodoinstalacija, grijanja i ventilacije, vaše zadovoljstvo je zagarantovano. Garancija ove kompanije za kvalitet i pouzdanost, vaša je dodatna sigurnost da se odlučite za proizvode i usluge koje nudi Qvantum Energi koji posjeduju odgovarajuće europske certifikate.
Ukoliko se obratite stručnjacima kompanije Qvantum Energi pruža vam se mogućnost za uživanje u energetski učinkovitom i održivom domu.

Qvantum Energi
E-mail : info@qvantum.ba
Tel: +387 (0)62 103 204
Tel: +387 62 384 062
Viber: +387 (0)62 103 204
Whats App: +387 (0)62 103 204
WebShop: www.qvantum.ba/shop https://www.facebook.com/qvantum.ba

Scroll Up