Nakon današnjeg trijumfa na stadionu Vedro polje fudbaleri Laktaša su preuzeli vodstvo na tabeli drugoligaškog zapada. Ne može se reći da pobjeda, rezultatom 0-1, nije zaslužena ali nam se čini da je ekipa Brda previše respektovala sastav Laktaša u današnjem meču odigranom pred dobro popunjenim tribinama kluba koji život znači.

OFK Brdo – FK Laktaši

Gosti u napadu stvaraju prednost preko kvalitetnih krilnih igrača, posebno Milojevića, strijelca jedinog gola u 43. minuti. Odbrana je u proteklih jedanaest kola primila svega šest golova ali na kontre i polukontre ne reaguje baš najbolje.

 

Brdo je moglo danas do gola ali nedostajao je zadnji pas. Međutim, borbenost i želja da se odigra kvalitetan meč, nisu izostali tako da se nema mnogo za prigovoriti ekipi Mirze Alkića. Ruke nakon današnjeg ogleda između Brda i Laktaša mogu zadovoljno trljati u fudbalskom savezu jer je sudija Dejan Radić iz Modriče pokazao devet žutih kartona. Mikić kod domaćih i Tučić kod gostiju nakon dva žuta kartona ranije su morali u svlačionicu.

Treba istaći da je Omladinski fudbalski klub Brdo uložio maksimalne napore kako bi današnja utakmica imala kvalitetnu organizaciju.

Narednog vikenda pred fudbalerima Brda je gostovanje u Doboju. Ekipa Željezničara je odlična prilika da se popravi bodovni saldo i osvoje bodovi koji bi omogućili potpuni mir u završnici jesenjeg dijela šampionata.


Druga liga RS “Zapad” , 11. kolo
24-10-2021, 14:30
Stadion: Vedro polje
Gledaoca : 200

OFK Brdo – FL Laktaši 0-1 (0-1)
0-1 Milojević 43′

Žuti kartoni: Karupović, Mijić, Sarhatlić
Crveni: Mikić

Sastav:
1.Vidović, 3.Mikić, 4 Karupović, 5.Vujatović, 6.Miljević, 7. Isaković, 9.Pekija, 10.Harambašić, 11.Mijić, 14.Sarhatlić, 16.Mešić

Rezerve:
25.Babić, 2.Vojniković, 4. Forić, 8. Petković
13.Hodžić , 17.Živanović, 18.Forić, 19.Galić

%d bloggers like this: