O sportskim kolektivima mnogo govore i njihovi sponzori. Surađivati sa firmama koje su pouzdan pratner u lokalnoj zajednici i šire je od ogromnog značaja. Zato smo više nego sigurni da će naša saradnja sa ovom renomiranom firmom i njenim menadžmentom donijeti nove pomake, posebno na organizacionom planu.

Bilo je zadovoljstvo potpisati sponzorski ugovor koji nam garantuje da će klub koji život znači do 2025.godine imati podršku firme LIM PROFI. Na godišnjem nivou Omladinski fudbalski klub Brdo će dobijati 2.000 KM. Potpis na ovaj višegodišnji ugovor u ime firme LIM PROFI stvio je njen vlasnik Sejfo Šiljković.


Ovaj čovjek nadaleko je poznat kao takmičar u dobroti i dobrim djelima. Iza njega su brojni projekti podrške prijedorskom sportu, a već godinama je njegova ruka ispružena prema klubu koji život znači.

Dakle, pored sigurnog i pouzdanog poslovnog partnera naš klub u firmi LIM PROFI i Sejfi Šiljkoviću ima, istinske partnere i prijatelje.

Ako se odlučite da sa firmom LIM PROFI gradite i radite biće vam jasno da ste na pravom mjestu o čemu govore hiljade zadovoljnih kupaca. Na naše ogromno zadovoljstvo drugoligaški fudbal se igra na Vedrom polju.

Kada je riječ o firmi LIM PROFI, Sejfo Šiljković i
njegovi saradnici su odavno u metalskoj Ligi šampiona. Pored limenog pokrova nude vam cijelokupni asortiman limene galanterije. Uz najviši nivo poslovanja pružaju vam i savjet stručnjaka tako da će limeni pokrovi izrađeni od pocinčanog lima u boji, ostaviti snažan dojam. Spoj estetike i kvalitete posebno dolazi do izražaja kod lima profiliranog u obliku crijepa.

U ime Omladinskog fudbalskog kluba Brdo najsrdačnije se zahvaljujemo firmi LIM PROFI i vlasniku Sejfi Šiljkoviću jer su po tko zna koji put pružili ruku saradnje prema klubu koji poštuje i cijeni novi ali i sve prethodne sponzorske ugovore.

%d bloggers like this: