Prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za predstojeću drugoligašku sezonu, ekipa Omladinbskog fudbalskog kluba Brdo, odigrala je u Mrkonjić Gradu.

Podsjećamo da je ekipa Slobode igra u prvoligaškoj konkurenciji. Ekipa Brda je bila
značajno oslabljena jer nekoliko fudbalera zbog obaveza na poslu nije bilo u mogućnosti da nastupi. Međutim, veliko požrtvovanje i veoma dobra igra, posebno u prvom poluvremenu, obilježili su ovu utakmicu kada je riječ o ekipi Brda.

U prvom dijelu utakmice žuto-plavi su bili bolji i u dva navrata mogli su do gola. U drugom poluvremenu domaći su bili nešto bolji ali treba napomenuti da su na klupi Brda bila samo dvojica fudbalera.

„Jako sam zadovoljan nastupom svojih fudbalera i posebno mi je drago što su i mlađi pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Bili smo veoma dobri, posebno u prvom poluvremenu i čestitam momcima na dobroj igri i velikom zalaganju po veoma sparnom vremenu“, rekao je nakon današnje utakmice u Mrkonjić Gradu trener OFK Brda, Goran Kecman.

Narednog vikenda fudbalere Brda očekuje naredna prijateljska utakmica, a nova sezona u drugoligaškom društvu počinje sredinom narednog mjeseca.

Današnji sastav OFK Brdo :

Vidović
Dedić
Karupović
Harambašić
Stupar
Krneta
Marmat
Trkulja
Isaković
Vojniković
Karajica
Kvrdić
Ž. Kuridža

Scroll Up