Kao što su neki možda primjetili naš dugogodišnji član stručnog štaba i trener, Goran Kecman, u posljednjim utakmicama nije bio često viđen na klupi OFK Brdo. Naime Goran je tokom jesenjeg dijela, te smjene trenera u Prijedorskom Rudaru, dobio priliku da asistira novom šefu struke Rudara, bivšem reprezentativcu naše zemlje Vuletu Trivunoviću.

Prilika koju je svakako morao iskoristiti s obzirom na ambicioznost i predanost trenerskom poslu. Zadovoljstvo je i na našoj strani, prvenstveno što je Goran bio važna karika u kreiranju slike OFK Brdo koje smo u prilici gledati svakog vikenda.

Ono što nas takođe raduje je činjenica da smo klub koji je stvorio klimu u kojoj je u potpunosti omogućen razvoj i napredak, ne samo kod mladih igrača koje smo afirmisali i afirmišemo već evo i kod trenera. Nadamo se da ćemo i dalje biti prepoznatljivi po tome! Naravno Goran je i dalje na raspolaganju klubu koji život znači, samo sa malo manje vremena.
Hvala i sretno Goranu a i njegovu poruku cemo vam prenijeti :

Izvor: Instagram – goran.kecman.7

HVALA!

Hvala za tri predivne godine, koje smo zajedno prošli. Što ste trpjeli moju galamu i nervozu 😂!
Hvala za sve pobjede i poraze koje smo zajedno prošli! Hvala vam što ste postali jedna ozbiljna i kvalitetna ekipa što rezultati pokazuju iza vas!

OFK Brdo 💛💙

Scroll Up