Delegati Skupštine Omladinskog fudbalskog kluba Brdo jednoglasno su konstovali da je u proteklom periodu ostvaren značajan napredak na rezultatskom i organizacionom planu. Jednoglasno je nakon razmatranja usvojen finansijski izvještaj što potvrđuje da je se u izvještajnom periodu domaćinski odnosilo prema raspoloživim finansijskim sredstvima. U tom pogledu treba pohvaliti rad klupskih blagajnika Amira Duratovića i Benjamina Kadirića koji su uložili mnogo truda kako bi sve funkcionisalo u najboljem redu.

Veliko nam je zadovoljstvo što će Duratović i Kadirić i u narednom period biti blagajnici Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Raduje što na funkciji predsjednika kluba ostaje Naser Bačić jer je svojim radom pokazao da maksimalnu pažnju poklanja interesima kluba.

Kao i na svakoj skupštini bilo je i različitih razmišljanja o pojedinim pitanjima, ali najvažnije je što smo uz dogovore bitne za budućnost kluba okončali skupštini uvjereni da možemo napraviti nove iskorake za budućnost Brda.

Pred nama je jako izazovna sezona jer nas očekuje znatno “skuplji” fudbal. Sudijske takse su bitno veće kao i kotizacija za sezonu na pragu. Cilj kluba koji život znači je da bude stabilan drugoligaš. Posebno smo zahvalni Orhanu Čauševiću, Damiru Habiboviću, Sanelu Gagi Islamčeviću, Elvedinu i Enizu Pađanu, Dini Dediću,Amiru Nasiću, Amiru Tajiću na veoma konstruktivnim prijedlozima i aktivnom sudjelovanju u radu skupštine.

Našim navijačima, članovima, sponzorima i donatorima , jako smo zahvalni na svemu što rade za voljeni klub u nadi da nastavljamo saradnju za koju vjerujemo da može biti na još značajnijem nivou.

Scroll Up