Vlatko Glavaš,Husref Musemić i Asmir Begović već su podržali rad OFK Brdo. Među onima koji su prepoznali naš rad i trud je još jedan velikan BH fudbala.

Član generacije iz Brazila 2014 godine, krajiško “dijete”, ljudska gromada, učesnik mnogih humanitarnih akcija, i neko ko je i pored ogromnog uspjeha i zadivljujuće fudbalske karijere, ostao čvrsto “na zemlji”.

Senijad Ibričić uz OFK Brdo

Senijad Ibričić, najbolje zna kako je krenuti sa “dna” i dostići vrhunac fudbalskog svijeta. Idol generacijama, i pravi primjer mladima, kojim putem da krenu, te da je uz rad i disciplinu sve moguće.

Popularni “Trupko” ili “Ibro” koji među članovima OFK Brdo ima veliki broj drugova iz djetinjstva je ponovo pružio podršku OFK Brdo i tako nam odao priznanje za sav rad i trud koji ulažemo iz dana u dan. Sjetimo se da je prije nekoliko godina to već jednom uradio. Tada je na Vedrom Polju odigrana i prijateljska utakmica između OFK Brdo i Senijada i njegovih prijatelja. Nadamo sa da ćemo Senijada uskoro, ponovo moći ugostiti na Vedrom Polju i lično mu se zahvaliti podršci.

…jer Brdo život znači.

Scroll Up