Drugoligaški klubovi su na zasluženom odmoru. Odličnim igrama i trijumfima u gostima i na Vedrom polju fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Brdo su nam omogućili miran zimski san. Imamo razloga za zadovoljstvo jer je ostvaren najbolji plasman od osnivanja kluba.

Ali, nema odmora jer pred nama je novi, veliki izazov. Treba organizovati Žuto plavu noć, našu tradicionalnu manifestaciju koju organizujemo s ciljem prikupljanja sredstava za nastavak sezone.


Upravni odbor kluba ne prepušta ništa slučaju tako da smo spremni za noć koju posvećujemo klubu koji život znači. Ugovoren je i muzički dio programa tako da nas očekuje noć puna zabave i raznih iznenađenja za posjetitelje.

Spremne su i članske karte za 2022. godinu Sigurni smo da ćemo porušiti dosadašnje rekorde i osigurati potrebna financijska sredstva za bezbrižno proljeće za naše kadete, juniore i seniore. Nestrpljivi smo jer ste najavili dolazak u velikom broju.

U godini sjajnih klupskih i organizacionih rezultata, neka naš dom na Hambarinama bude ispunjen do posljednjeg mjesta. Radujemo se vašem dolasku i nastavku sjajne saradnje.

%d bloggers like this: