Kada u Bosanskoj krajini i širom BiH kažete: ” Ahmet Kečalović”, nećete morati mnogo objašnjavati. Nekada veoma kvalitetan fudbaler, danas je u trenerskim vodama. Njegova uža specijalnost su mladi fudbaleri s kojima radi u Školi nogometa OFK Bihać, ali i godinama u stručnom štabu juniorske selekcije BiH.

Dakle, što se najvažnije sporedne stvari na svijetu tiče, relevantan faktor. Ovih dana, Ahmet Kečalović je po prvi put boravio na Vedrom polju. Jako nas je interesovalo njegovo mišljenje o prvom susretu sa klubom koji život znači.

” Kada dođete u jedno prigradsko naselje i vidite ovako lijepo uređen teren, napravljene tribine, prostorije kluba, svačionice, može se reći da je meni ovo za pohvaliti. Ja sam prvi put ovdje i baš mi je drago da sam vidio ovako nešto. Čestitam ovim ljudima i želim im puno uspjeha u daljnjem radu”, naglašava Kečalović.

Naravno da nam gode ove riječi koje i obavezuju da uradimo još više za voljeni klub. Ahmetu Kečalović i fudbalerima s kojima radi želimo mnogo sreće.

Scroll Up