Fudbal se igra zbog golova, bodova, navijača,klupske historije,… Međutim, na vrijeme treba naučiti da najvažnija sporedna stvar na svijetu pruža veliku priliku za prijateljstvo i izgradnju kompletne ličnosti.

U Školi fudbala „OFK BRDO“ sublimirali smo sve ove aspekte i kroz fudbal želimo pokazati da su nam djevojčice i dječaci bitni tokom, prije i poslije treninga. A, kada je riječ o treninzima, dodali smo gas jer smo danas imali 34 djece na treningu.

Kada je riječ o vremenu poslije treninga, ove fotografije govore hiljadu jezika. Mesnica Čeliće se ne može pohvaliti samo sa sviježim mesom, nego i vlasnikom koji je od prvog dana uz klub koji život znači.

Sve što je bilo potrebno za današnji gril, desilo se u režiji Amira Čelića. Njemu dugujemo veliko hvala za današnju i sotine donacija prpteklih godina.

Naš trener i često više od toga, Mirza Alkić, pokazao je kvalitete prilikom pripreme večere za mlade fudbalere. Hvala Mirzi na svemu što radi za Omladinski fudbalski klub Brdo.

Članovi Škole fudbala „OFK BRDO“ proveli su lijepo veče na Vedom polju. Budite vroijedni i poštujte trenere, obećavamo vam novo druženje i treće poluvrijeme jer fudbal je tu i da zbližava.
https://youtu.be/3boBS10sEvA

%d bloggers like this: