Haris Harambašića je jako zahvalan fudbaler, ali i ono što je veoma važno, svojim ponašanjem ostavlja traga i izvan terena. Godinama je već važan faktor u igri kluba sa Vedrog polja.

Zadovoljan je proteklom sezonom i činjenicom da je produžio ugovor sa klubom koji život znači.

“Moja želja kao i uprave kluba je bila da produžimo suradnju. Možemo biti zadovoljni sezonom koja je iza nas. Naravno, uvijek može bolje. Nadam se da će iduća sezona biti još bolja. Neka nas zaobiđu povrede, imamo svoj plan i uz trud i rad sigurno će doći i rezultat”.

Šef stručnog štaba Omladinskog fudbalskog kluba Brdo, Mirza Alkić, ističe da je Haris Harambašić nezamjenjiva karika u ekipi koju vodi.

” Igra na poziciji lijevog beka. Već duži niz godina igrač našeg kluba. Požrtvovan i pun zalaganja. Super lijeva noga i dobar izvođač slobodnih udaraca i penala. Krasi ga smirenost i staloženost. Igrao za Jedinstvo iz Bihaća i Rudar iz Prijedora, ističe Alkić.

Harambašića je već nekoliko godina vjeran Omladinskom fudbalskom klubu Brdo.

“Ja sam već ovdje 5-6 godina, jednu polusezonu sam igrao za Rudar Prijedor,ostalo u Brdu, ovdje što se tiče Prijedora”, naglašava Harambašić. Harisu Harambašiću i ekipi želimo mnogo sreće u novoj sezoni i dosta drugoligaških bodova.

Scroll Up