Znali smo da će susret sa Progresom biti težak i da će trebati mnogo znanja i sreće da se zabilježi nova prvenstvena pobjeda. Tako je i bilo.

Po izuzetno lijepom vremenu i perfektno pripremljenom terenu stadiona Vedro polje, Brdo je bilo bolje za jedan zgoditak. Gosti su imali svoje prilike, ali bez zadrške treba konstatovati da je Omladinski fudbalski klub Brdo zasluženo došao do treće prvenstvene pobjede. Za trijumf s kojim se ekipe Brda izjednačila po broju osvojenih bodova sa današnjim protivnikom, treba zahvaliti našem talentovanom Dediću.

PRVI GOL U DRESU KLUBA KOJI ŽIVOT ZNAČI

Ovaj mladi fudbaler koji nastupa i za juniorski sastav Brda, na početku drugog poluvremena pogodio je za tri boda. Bilo je mnogo sreće u tom odlučujućem trenutku, ali kako reče strijelac jedinog gola: ” Hrabre sreća prati “.

Lijepo je pogledati i na tabelu Druge fudbalske lige grupa zapad. Brdo je šesto na tabeli i već šest kola nije osjetilo gorčinu poraza.

U narednom kolu Omladinski fudbalski klub Brdo će odmjeriti snage sa sastavom Sloge iz Srpca koji je u dosadašnjem dijelu sezone izgubio dosta bodova pred domaćom publikom.

 

Druga liga RS “Zapad” , 8. kolo
03-10-2021, 15:30
Stadion: Vedro polje
Gledaoca : 100

OFK Brdo – FK Progres 1-0 (0-0)
1-0 Dedić 48′

Žuti kartoni: Miljević, Mijić

Sastav:
1.Vidović, 3.Mikić, 4.Karupović, 5.Vujatović, 6.Miljević, 7. Isaković, 9.Pekija, 10.Harambašić, 11.Mijić, 14.Sarhatlić, 18.Dedić

Rezerve:
25.Babić, 2.Forić, 8.Petković, 13.Hodžić, 15.Petković, 16. Mešić, 17.Živanović, 19.Galić

Scroll Up