Raja Azmira Čauševića u Detroitu nas je naprosto ostavila bez daha. Bez riječi smo koje mogu iskazati našu ogromnu zahvalnost. Pokazali ste nam da vrijedi svaka sekunda koja se izdvoji za klub koji život znači.

Više nego ikad nam je jasno da kvalitetni rezultati i naporan rad na organizaciji kluba dolaze do izražaja i vidljivi su hiljadama kilometara daleko od rodnog kraja.

Po tko zna koji put u restoranu našeg velikog prijatelja i komšije, Azmira Čauševića, bivšeg fudbalera prijedorskog Rudara, okupila se raja iz svih krajeva BiH. Dakle, u Detroitu smo imali noć za nezaborav jer su ti predobri ljudi, za Omladinski fudbalski klub Brdo, izdvojili 13.000 $.

Omladinski fudbalski klub Brdo je tako dobio podršku ljudi velikog srca iz Sarajeva, Mostara, Brčkog, Doboja, Bijeljine, Prijedora, Sanskog Mosta, Vlasenice, Velike Kladuše, Živinica, Bosanske Otoke, Bosanske Kostajnicae,…

Beskrajno smo vam zahvalni jer ova priča je veoma važna za sve nas koji toliko volimo klub, rodni kraj i našu jedinu-jedinu  Bosnu i Hercegovinu.

Organizatoru i svima vama koji ste nam u dalekom Detroitu, podarili ovu ogromnu podršku u godini kada smo postigli najbolje rezultate u historiji kluba, naklon do poda.

Scroll Up