Milan Petković će ovih dana napuniti 20 godina. Karijeru je počeo u Školi fudbala “Braća Đurovski” Prijedor. Nastupao je u Jedinstvu iz Bihaća, a u Omladinski fudbalski klub Brdo dolazi iz juniora prijedorskog Rudara s kojima je igrao u Premijer ligi BiH.

U klubu koji život znači vidan je njegov napredak tako da iz utakmice u utakmicu postaje sve zahvalniji igrač u liniji ispred golmana Vidovića. Petković je jako zadovoljan atmosferom u Onladinskom fudbalskom klubu Brdu i smatra da uz trenerski tandem Alkić-Kecman može mnogo naučiti.

” Ekipa me dobro prihvatila, a atmosfera među igračima je sjajna. Mislim da Brdo zaslužuje da bude među pet ekipa u ligi. Uprava kluba i treneri rade sjajan posao i mislim da uz pomoć trenera Kecmana i Alkića mogu postati još bolji i dosta napredovati kao igrač”, ističe Petković.

Trener Goran Kecman ističe fudbalske mogućnosti Milana Petkovića.

” Dolazi u naš klub zadnji dan prelaznog roka iz omladinskog pogona FK Rudar Prijedor. Dolazi da pojača komkurenciju u odbrambenom djelu našeg tima. Jedan je od naših mladi bisera kluba na kojema možemo graditi igru još mnogo godina. Ima veliki potencijal i nadamo se da ćemo ga uspijeti iskoristiti”, zaključuje Kecman.

OFK Brdo, 15/09/2021

U dosadašnjem dijelu drugoligaške sezone, Petković je u deset utakmica branio boje Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Iskreno se nadamo da će njegove fudbalske mogućnosti doći do puno izražaja, na njegovo i zadovoljstvo kluba koji život znači.

%d bloggers like this: